Det här är Anettes sida. Det är jag som drog i gång detta familjeprojekt - att skapa våran egen sida och det var bara för att det är så skojigt.
 I "Projektet" jag gjorde på webdesignkursen satte jag ihop det mesta om mina intressen. Titta gärna in i mitt skolarbete och då särskilt i "projekt".

Vad kan jag tillägga om mig? Född i Älmhult i Småland 1959, flyttade till Njurunda i Medelpad 1966, vidare till Köping i Västmanland 1972 och hamnade i Närke 1975. Flackade runt lite i Närke, Åsbro-Askersund-Hallsberg-Hammar, för att slutligen hamna i Hallsberg igen 1984.
Stig och jag gifte oss 1988 och fick pojkarna 1995 och tjejen 1999.
Sedan barnen kom är det inte så mycket tid till andra intressen så släktforskning, sömnad mm ligger i en vilande fas och återupptas när tid finnes. Jag har 3 brevänner utanför Sveriges gräns (England, Amerika och Frankrike) och det är för deras skull vissa sidor finns på engelska. Att skriva brev är jättekul men där tryter också tiden och svaren till vänner sker inte alltid så snabbt som man skulle önska.

 
Våren 2006 gick jag webdesign på Komvux i Kumla. Via denna länk hittar du det arbete jag gjorde på kursen. Jag har låtit skolarbetet vara precis likadant som när jag gjorde sista publiceringen innan betygssättning dvs. onsdagen den 10 maj och därför kommer inga flera uppdateringar att ske på skolarbetet.
 
Hem  Webmaster: Anette Nilsson